Cystein i hår: förstå hur denna aminosyra fungerar till förmån för strängar

Har du någonsin hört talas om cystein i håret? Tja, om du är en av dem som inte kan upptäcka ett nytt estetiskt förfarande som redan är super nyfiken, följ med oss för idag kommer vi att prata om hur det fungerar i håret!

Innehållsindex

Vad är cystein i hår? Se vad det är för och de viktigaste fördelarna för strängarna Skillnad mellan carbocysteine brush och cysteine brush Hur man applicerar cystein till hår och vem kan göra det – Steg 1 – Steg 2 – Steg 3 Typer av strängar som behöver denna hårbehandling

Vad är cystein i hår?

Tja, till att börja med måste vi förstå vad cystein som du köper från Snorbilligt är. För det första är det en aminosyra närvarande i garnets keratin. Aminosyror är ansvariga för att bygga proteiner som har vissa roller i kroppen. När det gäller cystein främjar det hälsosam hårväxt, näring, silkiness och många andra fördelar.
Se vad det är för och de viktigaste fördelarna för strängarna

Förutom de fördelar vi nämnde tidigare främjar cystein många andra positiva effekter för tråden, se nedan de viktigaste:

Inriktade och disciplinerade ledningar, volymminskning Intensiv glans Stärkande tråd Hår Omstrukturering

Skillnad mellan carbocysteine brush och cysteine brush

Faktum är att karbocysteinborsten är det förfarande som utförs med komponenten i detta namn som i sin tur härrör från cystein, ansvarig för de fördelar som vi har pratat om i hela denna fråga. Den stora frågan är att carbocysteine brush är en slags progressiv borste utvecklad på basis av cystein. Denna procedur föddes från kosmetiska företags ansträngningar att utveckla ett volymreducerande förfarande för strängar som inte hade formaldehyd i dess sammansättning. På detta sätt var lösningen att utarbeta en typ av progressiv borste som istället för formalin använder aminosyror i sin sammansättning, vilket är fallet med borsten med cystein.
Hur man applicerar cystein till hår och vem kan göra det

Eftersom det är ett kemiskt förfarande är det lämpligaste att det utförs av en professionell, vilket garanterar ett mer exakt och säkert resultat. Men om du är nyfiken på att veta hur det är att tillämpa en volymreducerande procedur baserad på cystein, kolla in steg för steg nedan. Vi anger användningen av Salon Lines marockanska Exxa graderad trimning.

  • Steg 1 Tvätta först håret med hjälp av ett renande schampo Exxa Marroquina Salonglinje och skölj väl för att ta bort produkten från strängarna. Med hjälp av en torktumlare, torka håret ordentligt. Dela sedan strängarna i 4 lika delar.
  • Steg 2 Använd en pensel, applicera volymreducerande glans Exxa Marroquina Salonglinje på strängarna sträng för sträng. Och sedan passera genom hela håret, från roten till spetsarna. Överdriv inte det i kvantitet. För att sprida produkten, rikta håret med en kam. Vänta på den tid som anges i produktinstruktionerna och överskrid aldrig den. När det gäller den marockanska Exxa är denna tid 20 minuter. Efter pausen, gör direkt en borste på håret med torktumlare och pensel, utan att skölja produkten. Efter att ha gjort detta, vänta på att håret ska svalna i 10 minuter.
  • Steg 3 Omedelbart efter, ta bort all produkt från håret med varmt vatten. Applicera det närande tätningsmedlet Exxa Marroquina och massera strängarna från rot till topp. Låt verka i 3 till 5 minuter. Skölj håret och torka (naturligt eller med användning av torken).

Typer av strängar som behöver denna hårbehandling

Denna behandling är indicerad för dem som har skrymmande strängar och vill ha en inriktad och hälsosam effekt för strängarna. Därför, om du har känslig hud, har en skalande hårbotten eller något, Sök en hudläkare innan du applicerar produkten.

Klar, nu vet du hur det fungerar och fördelarna med cystein på hår. Vill du ha ett tips till? För daglig vård investera i linjen min släta jämnas och avslappnad avokado som också är berikad med cystein och inte har någon typ av kemi. Linjen har schampo, balsam och fuktgivande mask.