Den ultimata guiden för att hitta billiga flyg i 2020

För de flesta resor, flyg är den dyraste delen av resan. Medan priserna på transatlantiska flygningar har sjunkit under de senaste åren, kan de fortfarande sätta en stor buckla i någon resebudget. Oavsett om du är en budget solo resenär eller en familj som vill semester utomlands, att hitta en billig flyg deal kan vara vad som gör eller bryter din resa.

När allt kommer omkring, om ditt flyg är för dyrt, kommer du sannolikt att fortsätta att sätta av resan. Jag har sett det hända gång på gång.

Och ändå varje dag har flygbolagen tusentals fantastiska erbjudanden-från felaktigt publicerade priser till speciella kampanjer för att sänka priserna för att konkurrera med ett annat flygbolag. Billiga priser är ute och de kan göra din dröm resa till verklighet — om du vet var du ska leta på KSD.se.

Idag ska jag hjälpa dig att behärska konsten att hitta ett billigt flyg. Dessa är de exakta steg jag har följt i ett decennium för att få den billigaste flyg möjligt varje gång jag flyger. Om du följer dem också, du kommer aldrig att vara den person på ett flyg som betalat mest för sin biljett!

Så här hittar du ett billigt flyg oavsett var du vill gå i världen: