Kan man köpa ecigg utomlands

Kan man köpa ecigg utomlands, eller måste man köpa på sig ett lager innan man lämnar landet? Jag ska nämligen ut och resa ett tag, och då kanske man behöver ta med sig extra mycket ecigg när man ska vara på resande fot.

Som jag har förstått det så är det inte lagligt att sälja ecigg i alla länder, och i vissa verkar det som att man inte ens får använda dem. Men i mitt fall så är detta med ecigg ett måste, då jag annars måste gå tillbaka till att röka vanliga cigaretter igen. Detta är ju något jag vill undvika till varje pris, och jag måste kanske ta med mig lite extra på resan tänker jag.

Vart köper jag extra mycket ecigg till resan?

För mig var det ett självklart val vart jag skulle köpa mina ecigg ifrån, och det är en svensk butik som heter Vape.se. Anledningen att lotten föll på dem är att jag under en lång tid har handlat av denna ecigg butik, och lär så göra en överskådlig tid framåt också.

Kanske viktigast av allt att köpa med sig ett extra stort lager av på resan är ejuice, vilket har en förmåga att snabbt ta slut. Och jag tänker som så att även om jag kommer till ett land där ejuice är lagligt, så är det inte säkert att dem har min favorit ejuice som är Team 120. Detta är en ejuice jag använt sedan lång tid tillbaka, och har inga tankar på att byta fabrikat.