Sängar köper man billigast via en jämförelse sajt

Via en hemsida som Sangrea.se kan du hitta billiga sängar på nätet, och det kan du spara massa pengar på. Det är bara som så här oavsett man gillar det eller inte, att nätet är nästan billigare på allt. Jag kan ta ett annat exempel på en säng jag hittade på en fysisk sängbutik i Stockholm, där kostade sängen 19.990 med rabatt. Och jag var väldigt nära på att köpa den på plats, men innan jag gjorde det gick jag bara in på nätet först. Och tur var det kan jag säga, för jag sparade nästan 5.000 kr på att köpa samma säng via internet istället. Sidan jag besökte hette Sangoutlet.se, som bara har massa sängar på outlet. Det finns fler sådana sidor, och skulle jag nämna en annan så skulle det vara Billig säng, som också är en välldigt bra hemsida.

Hur får jag bästa sängen på nätet då?

Det är här det börjar bli lite svårare, men man kan besöka en hemsida som sangtest.se eller Bäst i Test sänag på Sängar.com. Dessa två sajter tar och testar sängarna åt dig, så att du slipper besöka massa olika sängbutiker runt om i stan. Detta både sparar dig tid, och du får professionella råd om vilken säng du ska köpa.

Därför ska du inte köpa ställbara sängar

En anledning till att jag inte tycker du ska köpa ställbara sängar är priset, vilket kan vara ganska högt. Jämför du priset på en ställbar säng, mot kontinental och ramsängar så är det stor skillnad i pris. Jag tycker att ställbara sängar är överdrivet dyra, för hur ofta använder man den ställbara delen ändå.