SexDocka Lagring och förvaring

Nu är din sexdocka monterad och redo att gå, det är dags att tänka på lagring. Missförstå oss inte! Om du är bekväm med din docka hängande i det öppna, Vi är alla för det. Ändå vill de flesta vara lite mer diskreta. Det är därför varje real doll vi säljer kommer med ett förråd kit. Du kan använda detta för att hänga din docka i en garderob eller annat utrymme medan du inte använder den efter det att du köpt din sexdocka från Snorbilligt.se.

Om du vill ha ett annat real doll alternativ, säljer vi ett förvaringsfall. Det här attraktiva fallet ser ut som om det kunde lagra ett antal saker. Ingen kommer att misstänka att du har en seksinukke där inne. Ännu bättre, om du har tillräckligt med utrymme under din säng, Skjut bara förvaringsväskan under där. På så sätt tar din docka upp nästan inget utrymme alls för dina sexdockor.

Både silikon och TPE sex doll är något temperaturkänsliga. Detta är något att vara medveten om när du bestämmer var du ska lagra din docka. Din sexdockor kommer att bli bra så länge den hålls inom ett rimligt temperaturområde. Det kan dock vara sprickbildning eller skevhet under extrema varma eller kalla förhållanden på sexdukken.com och via sexdukken.dk. Till exempel är en varm vind utan ventilation eller luftkonditionering under sommarmånaderna inte den perfekta platsen för din docka på sexdockan.com.