Tre tips för att undvika bedrägerier med brittisk TV / IPTV i Spanien

Så mycket som brittiska utlänningar älskar den spanska solen, saknar vi vår brittiska IPTVS.

Det är därför hundratals företag cirkel som behöver som Griffon gamar över Andalusien – många ärliga, många mindre så.

De magiska lådorna som erbjuder Sky, Premier League, BBC, ITV, Channel 4, tusentals filmer och serier, ofta aldrig anländer en gång betalat för.

“Om lådorna anländer, kommer du att kasta något på det och titta på spelet på puben i andra halvlek eftersom de flesta kör på gratis apps,” säger Pete Molloy från AA Free engelska IPTV, som har varit i branschen i 15 år i Spanien.

Här är hans topp tre tips för att undvika att förlora dina surt förvärvade pengar.

Enstaka fynd

“Om AA Free engelska IPTV kan varna dig för en sak är det engångsbetalning fynd. Gör det inte. Kodi gratis apps är opålitliga och kommer att misslyckas efter en kort tid – du kommer att vara 80-140 euro sämre och frustrerad, säger Pete.

På grund av den volatila industrin och tekniken kommer kunderna regelbundet att möta problem eller kräva nya kanaler.

Om en leverantör erbjuder ett engångsköp utan årsprenumeration kan det bero på att lådan är låg kvalitet. Du kan också senare hitta servrar stängas av och har inga medel för att fixa det.

“Jag säger till folk att jag kunde sälja dessa lådor men jag vill inte att kunderna kommer tillbaka till mig när det går fel,” säger Pete, vars AA Gratis engelska TV kan leverera IPTV för engelsk TV i Spanien, holländsk TV i Spanien, nordisk TV i Spanien, skandinavisk TV i Spanien, skandinavisk TV i Spanien , bland annat.

Himlen är inte blå

“Du kan få Sky TV i Spanien med din låda från Storbritannien, men inte alla dina funktioner kommer att fungera. Om Sky hittar du använder den i Spanien, kommer ditt kort att inaktiveras och du kommer att ha någon Sky TV i Spanien, eller Sky TV i Storbritannien. Sky är mycket skyddande av sitt varumärke, säger Pete, som är baserad från Orihuela på Costa Blanca.

“Så om en IPTV tjänsteleverantör nämner “Sky” i sina annonser, de är antingen mycket modig eller mycket dum.”

Sky har varit känt för att utfärda juridiska brev till IPTV-tjänsteleverantörer i Spanien, medan en Malaga-baserad illegal TV-streamingtjänst åkte fast i mars 2019, efter att Premier League lämnat in klagomål.

Låg kostnad

En annan varningssignal, säger Pete, är människor som erbjuder IPTV i Spanien för mindre än 100 euro per år, eftersom tjänsten mycket väl kan vara sämre.

“Du kan köpa en IPTV låda från så billigt som 50 euro per år, men du kommer att få mycket dålig kvalitet. Det är troligt att apparna inte fungerar som de ska.”

Pete säger att han ger kunderna “sanningen” om IPTV-system, se till att ingen kund lämnas utan engelsk TV i Spanien.

“Vem som helst kan stängas av när som helst – vi har ingen aning om var servern som levererar systemet är,” tillägger han.

Pete är också stolt över att vara tillgänglig 365 dagar om året inklusive helgdagar.

” Jag skickar e-post till mina kunder vid midnatt, om det är relevant, och kommer alltid att svara i telefonen om det är en helgdag eller jul. Kunderna kommer alltid först, säger han.