Välja rätt färg och material: sängram inspiration

Personlig smak spelar en stor roll för att välja en ny säng. Vår Inspire Me hub är ett bra ställe att börja om du letar efter lite sängram inspiration. När det gäller färg finns det två huvudalternativ: neutral och djärv satin påslakan.

Din säng är ofta mittpunkten i din Mastersvit eller fokus för ett barns sovrum och bambu påslakan. Om du väljer en djärv färgad sängram eller form, är du säker på att göra ett uttalande. Vi har en rad toner och färger som kan göra ett uttalande, tänk svart, grönt, rosa och blått. Oavsett din smak har vi en djärv färg på sängar som passar din stil.

Kolla in den här artikeln om sängramar designade för wow-faktorn till barn påslakan.

Dämpade toner och enkla basfärger skapar den perfekta grunden för en formbar sovrumsstil. Den enkla din säng färg och val av sovrum inredning, desto lättare är det att ändra upp utseendet med tillbehör och inredning som filtar, kuddar och lampskärmar för underlakan.

Kolla in den här artikeln om sängramar i neutrala toner av bambu underlakan.

Att välja ett tema eller koncept för ditt sovrumsinredning är en bra utgångspunkt för att sedan bestämma en sängram för att komplettera den. Det finns många sovrumsteman att tänka på, inklusive: Scandi, Shabby Chic, Japandi, lyx och industri sängar.

Gå över till vår stilkategori inom Inspire Me hub för lite inspiration av bomullslakan.