Varför köper folk Instagram likes?

Du kanske undrar varför Grammers skulle bry sig om att ta en risk för falska likes i första hand – särskilt när den allmänna uppfattningen är att det är ett farligt drag.

Det enkla svaret är att det inte är lätt att få sann förlovning på Instagram.

För det första är det värt att notera att över en åttondel av jordens befolkning nu använder Instagram – och antalet fortsätter att gå upp. Det innebär att varje dag, du tävlar mot cirka 95 miljoner bilder, 400 miljoner berättelser, och en ännu inte definierad antal IGTV videor.

Medan Instagram-användare gör “likes” i genomsnitt 4,2 miljarder inlägg per dag, har du fortfarande mycket arbete att göra om du vill göra det stort med din #Gram.

När du köper Instagram-likes-tal påskyndar du omedelbart dina upplevda “engagemangsfrekvenser”. Eftersom engagemang är det främsta måttet som IG spårar när det bestämmer var du ska placera dig på Sidan Utforska, är det en av de få saker på Instagram som du verkligen inte kan klara dig utan.

Engagemang på Instagram och #Fake Följare

När Instagram utvärderar ditt konto och bestämmer hur inflytelserik du är, likes det inte bara på ditt antal gilla-tal eller följare. Instagram-algoritmen tar hänsyn till båda dessa mätvärden tillsammans.

Detta innebär att om du har 100.000 anhängare, men bara 20 likes på varje inlägg, är något kommer att se fel. Balansen mellan anhängare och engagemang är en av de största anledningarna till att det är så viktigt att tjäna dina anhängare autentiskt, snarare än att investera i bot konton.

Så, vad är det när du köper Instagram likes?

Det kan ju inte vara dåligt att ha för mycket engagemang, eller hur?